Over ons/contact

Onze webwinkel www.rosenfield.nl bestaat nog maar sinds kort. Echter, wij zijn al vele jaren bezig met in- en verkoop van sieraden, en hebben daar dus veel ervaring mee. Wij hebben besloten onze sieraden ook via deze webwinkel te gaan verkopen. U zult het hopelijk met ons eens zijn dat het de moeite waard is, om de sieraden in onze webwinkel te bekijken of eventueel zelfs te kopen. Wij zijn zeer nauwkeurig in het goed beschrijven en fotograferen van de sieraden zodat u niet voor negatieve verrassingen komt te staan. Alle sieraden die wij via deze webwinkel verkopen, zijn gebruikte en dus margegoederen, waarop geen BTW van toepassing is.

U kunt altijd contact met ons opnemen over de aangeboden sieraden en artikelen, maar ook over een andere vraag of opmerking van u.

  • telefonisch: (0031)(0)610567801 (Piet Barendregt)
  • per email: info@rosenfield.nl
  • door middel van onderstaand contactformulier: vergeet u dan niet op de verzendknop te klikken; wij reageren binnen 2 tot 3 werkdagen

Onze bezoek- en contactgegevens en overige gegevens vindt u onderaan elke pagina. Ons bezoeken kan alleen op basis van een gemaakte afspraak.